NOTES D'EN ROGER
bloc.rogerpons.cat

16 d’abril de 2010

CiU lamenta la presència de Montilla en la inauguració de l’Espai la Baronda d’Esplugues, marcada per presumptes irregularitats

| |


El grup municipal de CiU d’Esplugues de Llobregat lamenta profundament l’ús partidista de la figura institucional del President de la Generalitat en personar-se demà dissabte, 17 d’abril, a l’Espai Baronda per la seva inauguració.


Des del grup municipal de CiU d’Esplugues es vol mostrar el rebuig a aquest acte inaugural, quan el nostre grup ha denunciat les presumptes irregularitats urbanístiques en l’ús de l’espai en qüestió. No és ètic ni correcte que el PSC-PSOE utilitzi la figura del President de la Generalitat de Catalunya per donar una imatge de normalitat malgrat les presumptes irregularitats urbanístiques denunciades com han estat primer a Santa Coloma de Gramanet i ara a Esplugues de Llobregat.


Lamentem que el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat no s’hagi dignat a respondre l’escrit que vam presentar el passat dia 17 de març, al Conseller Joaquim Nadal per tal que requerís a l’Ajuntament d’Esplugues la restitució de la legalitat urbanística i l’adopció de la cessació immediata de les activitats d’oficines a les empreses concessionàries, i en el seu defecte, els acords corresponents fossin subrogats i adoptats per la Conselleria segons disposa la legislació urbanística vigent.


No és políticament admissible aquest tracte de menyspreu del Govern a la democràtica tasca de fiscalització que estem obligats a fer els grups polítics de l’oposició.


Per tots aquests motius, CiU d’Esplugues no assistirà a aquesta inauguració. Nosaltres ens continuem reafirmant en les presumptes greus irregularitats que ja hem denunciat de forma reiterada i lamentem que encara estiguem esperant un informe jurídic del secretari i alhora director de l’àrea d’urbanisme de l’Ajuntament que vam sol·licitar en el darrer ple municipal, preguntant sobre quin és l’ús públic d’aquestes oficines, que al nostre entendre se’n fa un ús absolutament privat.

0 comentaris:

Publica un comentari