NOTES D'EN ROGER
bloc.rogerpons.cat

17 de maig de 2011

Diari de Campanya: 12è.dia

| |

Seguim trepitjant carrer. A cada visita de barri m'acompanyen membres de la meva candidatura. És el moment també de donar a conèixer l'equip de gent que m'acompanya en aquests comicis.
Aquest matí la visita la estat pels barris del Centre i del Gall. Aquest segon barri segueix acusant un comerç tradicional que dia rere dia va apagant-se i no veu cap mena de sortida viable al seu futur. Els pocs comerços es mostren molt abatuts, sense suport institucional. La història es repeteix barri a barri. Ha arribat l'hora de creure'ns la causa pública i assumir que cal actuar amb convicció i amb unes ganes que semblen desaparegudes en les polítiques que viu Esplugues.

Torn al barri de La Plana aquesta tarda. Hem parlat amb força gent, veïns del Passatge Ametllers ens han mostrat el seu malestar per l'estat del passatge i per l'estat del barri de La Montesa. Un tema que ja he explicat al post d'ahir. Problemes amb els accessos a Sant Pere Màrtir, preguntes concretes de com proposem lluitar contra l'atur, per què votar-nos si a Esplugues hi ha molts parcs i jardins bonics, etc. Moltes preguntes, moltes respostes i molta il·lusió per poder fer un gir a la política monòtona que malauradament ha imperat fins ara.

0 comentaris:

Publica un comentari